Contacteer ons!
0472 50 66 50

Contact

Steeds dezelfde vertrouwde verpleegkundige die u helpt

Hoe werkt onze thuisverpleegdienst?

Curada is een thuisverplegingsdienst die 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar via telefoonnummer 03 500 12 70 of via ons contact formulier.

We hechten er veel belang aan dat de patiënt een vertrouwensband kan opbouwen met een vaste verpleegkundige en dat de privacy gewaarborgd is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de opvolging van de zorg alleen maar ten goede komt.

Indien u thuisverpleging nodig heeft, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij komen dan langs voor een kennismakingsgesprek zodat wij ons een zo volledig mogelijk beeld kunnen vormen van uw noden als patiënt. Iedere patiënt heeft recht op kwalitatieve zorg op maat en een open dialoog.

Als u eenmaal bij ons in zorg bent, bespreken we op regelmatige basis uw situatie als patiënt, in samenspraak met de huisarts, andere hulpverleners en eventueel familieleden, zodat we aanpassingen kunnen aanbrengen aan het zorgplan indien nodig.

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek

Wenst u meer te weten te komen over Curada en diens thuisverplegers? Wij maken graag kennis met u. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Indien u bij ons in zorg gaat, stellen we samen met u en eventueel familieleden uw zorgplan op punt. Van het helpen aankleden en wassen tot inspuitingen, u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.

Facturen gaan rechtstreeks naar uw ziekenfonds

Over het financiële plaatje hoeft u zich geen zorgen te maken: alles wordt voor u geregeld, wij factureren rechtstreeks aan uw ziekenfonds.

Alle diensten die wij verlenen, worden door het ziekenfonds vergoed. Wij zijn geconventioneerd en toegetreden tot het derdebetalers-systeem (u betaalt dus geen remgeld als u aangesloten bent bij een Belgisch ziekenfonds).